Polenta Ontbijt met Tropisch Fruit

nv-author-image

Vegan Revolutie

Polenta is hartstikke veelzijdig, je kunt het namelijk zowel in een zoet als een hartig gerecht verwerken.

Polenta wordt daarom vaak als hoofdgerecht geserveerd. Wij willen laten zien dat het ook heel goed als ontbijt gegeten kan worden.

Wij maken er een klein tropisch feestje van door mango, passievruchten en kiwi er aan toe te voegen. Een heerlijke start van de dag. Eet smakelijk!

Dit is een van onze recepten uit ons boek De Vegan Revolutie. Interesse? Klik hier om het boek te bestellen.

polenta met tropisch fruit

Afdrukken

Polenta Ontbijt met Tropisch Fruit

Gang Ontbijt
Bereidingstijd 15 minuten
Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 80 gram maisgries  
  • 500 ml amandelmelk
  • 1 kiwi
  • 2 passievruchten
  • ½ mango
  • zelfgemaakte muesli

Instructies

  • Verwarm de plantaardige melk in een steelpannetje. Zodra het begint te koken voeg je het maisgries toe. Blijf goed roeren om klontjes te voorkomen. Zet het vuur zacht en blijf roeren tot de gewenste dikte en het gries zacht en gaar is.  
  • Doe het gries in een ruime kom en garneer met de kiwi, passievrucht en mango.  

Het bericht Polenta Ontbijt met Tropisch Fruit verscheen eerst op Veganrevolutie.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *